На Рівненщині у виправному центрі зареєстрували спалах кору

Захворіли п’ятеро засуджених

За поточний тиждень в області зареєстрували 74 нових випадки кору. Серед захворілих – майже півсотні дітей, 18 з яких опинилися на лікарняних ліжках. Госпіталізували також 39 дорослих.

Найбільше хворих цього тижня знову зафіксували у Рівненському районі та обласному центрі – це 23 і 13 випадків, відповідно.

При цьому, зафіксували й два спалахи кору в організованих колективах Рівненського району.

 

Так, у клеванському дитсадку №1 інфекцію підхопили п’ятеро дітей. Ще п’ять хворих зареєстрували у Городоцькому виправному центрі. Відомо, що ні діти, ні засуджені не мали відповідних щеплень.

Між тим, за минулий тиждень вакцинувалися 618  жителів області. Медики вкотре нагадують, що вберегти від кору можуть тільки профілактичні щеплення. Вакцини у медичних установах Рівненщини наразі достатньо.

Нагадаємо, з початку року в області вже зареєстрували понад 3 тисячі випадків інфікування кором.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень