На Рівненщині у день виборів Президента видаватимуть ID-картки

Аби громадяни забрали готові документи і проголосували

Державна міграційна служба працюватиме у день виборів Президента. Аби якнайбільше громадян змогли скористатися своїм правом на волевиявлення, підрозділи міграційної служби 30 і 31 березня видаватимуть ID-картки, які вже встигли виготовити, говорить спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ обласного управління ДМС Валентина Іванюк:

- Підрозділи Державної міграційної служби працюватимуть у режимі чергування і 30 березня, і 31 березня, задля того, аби громадяни змогли забрати документи, які вже надійшли. Можуть забрати паспорт або вклеїти за бажанням фото. Хоча, звертаю вашу увагу на те, що не вклеєне фото не може бути причиною для того, аби відмовити громадянину у його волевиявленні.

Підрозділи працюватимуть у звичному режимі: територіальні органи - з 8:00 години, обласне управління – з 9:00 години. Перевірити чи готовий документ можна на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України або з допомогою чат-боту ДМС у месенджерах Viber та Telegram.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень