На Рівненщині тверезі водії позбивали п'яних пішоходів

З інтервалом у пів години

Повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Руда-Красна надійшло до поліції напередодні о 22:45. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Рівненській області.

54-річний водій автомобіля «Toyota Avensis» наїхав на 47-річного місцевого жителя, який ішов краєм проїзної частини.

Унаслідок ДТП потерпілого пішохода із закритою черепно-мозковою травмою, переломами, травмами внутрішніх органів та запахом алкоголю госпіталізували до лікарні.

Уже через пів години поліцейські оформляли автопригоду на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів».

 Там на перехресті між селами Олександрія та Пухова під колеса фургона «Peugeot Expert» під керуванням 43-річного рівнянина потрапив 46-річний житель села Олександрія. Чоловік перетинав дорогу поза межами пішохідного переходу.

Потерпілого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, із політравмою доставили до медзакладу.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування. У рамках кримінальних проваджень транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. Відповідно до результатів освідування водії були тверезі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень