На Рівненщині судитимуть рибалок-браконьєрів

Які виловлювали рибу сітками

Грубе порушення правил рибальства рибоохоронний патруль викрив ще 14 березня на водоймі поблизу Гощі.

Тоді патрульні затримали двох порушників. Вони виловлювали рибу одразу трьома стіками. 

 

До приїзду патрульних чоловіки встигли наловити близько 5 кг. Цим вони завдали збитків рибному господарству на 1 955 грн.

Того ж дня іще двоє рибалок «працювали» на Горині неподалік с. Метків Рівненського району. Чоловіки також ловили рибу сітками.

До приїзду патруля вони втигли «розжитися» на кілька щук, окунів та плітку, чим завдали збитків на понад дві тисячі гривень.

На правопорушників склали протоколи. Усі матеріали направили до суду для притягнення їх до відповідальності та відшкодування завданих збитків.

Між тим, з 14 по 20 березня працівники Рівненського рибоохоронного патруля спільно з громадськими інспекторами зафіксували понад два десятка порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

За цей період на порушників наклали 986 грн штрафів. У той час збитки, які завдали рибному господарству, склали понад 4 тис грн.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства та в разі виявлення порушення – негайно повідомляти про це на «гарячу лінію» відомства: (093) 263-39-32 або ж на всеукраїнську цілодобову безкоштовну «гарячу лінію»: 0(800)50-52-50.

Нагадаємо, з 1 квітня на Рівненщині забороняється вилов водних ресурсів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень