На Рівненщині шукають кращих авторів

Заявки прийматимуть до 14 вересня

Основними тематичними напрямами є: «Історія», «Видання для дітей та юнацтва», «Художня література», «Мистецтво. Образотворчі видання», «Довідкові та інформаційні видання».

Після незалежної експертизи координаційною радою з питань видавничої справи при Рівненській ОДА сформується перелік кращих творів, які рекомендують для друку за кошти обласного бюджету.

Потому тираж кожного видання буде безкоштовно переданий для розповсюдження серед бібліотек області.

Видавцям пропонують подати заявку із примірником виданого твору рівненського автора.

До участі не приймаються пропозиції на випуск періодичних видань та видань, які є достатньо в бібліотеках області. Також не братимуть до уваги заявки щодо перевидань, якщо з часу появи попереднього видання минуло менше п’яти років.

Заявки на конкурс приймаються до 14 вересня 2016 ркоу за адресою: 33028, м.Рівне, майдан Просвіти, 1, кабінет 107, управління культури і туризму Рівненської ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень