На Рівненщині розпочалися масштабні навчання працівників органів системи МВС

Масштабні навчання відбуваються на базі тренінгового центру ГУНП в Рівненській області

Теоретичне та практичне відпрацювання управління силами та засобами під час забезпечення правопорядку на виборах Президента України сьогодні, 2 березня, у цілому проходять майже 500 поліцейських, працівників Державної служби з НС та військовослужбовців Нацгвардії.

Учасники відпрацьовуватимуть тактику дій у забезпеченні публічної безпеки та порядку в реально наближених умовах у день голосування, вдосконалюватимуть практичні навички під час виникнення можливих позаштатних, надзвичайних ситуацій та їх локалізації.

До проведення тренінгових відпрацювань залучено також 19 одиниць техніки. Керівник ГУНП Валерій Самчук та Т.в.о. ДСНС у Рівненській області Ігор Михальчук перед початком навчань наголосили підлеглим на максимально якісному виконанні ситуативних завдань, адже у кожному із них враховані ті ризики, що можуть виникнути безпосередньо в день виборів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень