На Рівненщині розпочали відбирати проєкти за кошти ДФРР на 2021 рік

Надійшло понад пів сотні заявок

На Рівненщині розпочалося голосування за проєкти, що будуть реалізовані за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Представники обласної комісії з відбору інвестиційних проєктів та програм мають віддати свої голоси за ініціативи через особистий електронний кабінет на платформі Міністерства розвитку громад та територій України.

Загалом надійшло 53 заявки. Вони розміщені на платформі Міністерства. Їх необхідно оцінити за 5-ма критеріями – вплив проєкту на громаду, його інноваційність, соціальна спрямованість та інші.

 

Можна виставити бали від 1 до 20. Таким чином члени комісії сформують рейтинг усіх ініціатив. Ті, що набрали найбільше балів, будуть профінансовані у 2021 році державою на умовах співфінансування, — наголосив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Голосування триватиме сьогодні до обіду.

Також члени комісії вже розглянули документи проєкту «Придбання операційного нейрохірургічного столу для міської лікарні. Нагадаємо, ініціатива перемогла у відкритому голосуванні Всеукраїнського громадського бюджету.

Тож тепер проєкт мають затвердити у Міністерстві.

Це стане останнім етапом на шляху отримання коштів на закупівлю обладнання для медзакладу.

Повідомляє Рівненська ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень