На дитсадок-довгобуд у Рівному передбачили ще кілька мільйонів

ДНЗ на Коновальця продовжать будувати

Майбутній дитсадок на вул. Коновальця у Рівному

Нещодавно обласна рада внесла зміни до переліку інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, які реалізуються за рахунок коштів Державного фонду реконструкції та розвитку (ДФРР).

Так як деякі об’єкти отримали інші джерела фінансування чи додаткові кошти, в області виникла необхідність скоригувати затверджений Кабміном перелік.

Через це з попереднього переліку виключили один із об’єктів, додавши натомість кілька нових.

Отож, із переліку виключили очисні споруди в м. Березне, адже їхню реконструкцію проводитимуть за кошти обласного бюджету (з природоохоронного фонду, вартість проєкту - 3,6 млн грн).

Також із 5 млн грн до 400 тис. грн зменшили фінансування будівництва спортзалу ДЮСШ у Здолбунові, залишивши кошти на оформлення документації.

З 4-х до 2 млн грн зменшили фінансування робіт із реконструкції трибун та бігових доріжок стадіону «Колос» Костопільської ДЮСШ, оскільки половину суми на цей об’єкт виділили з обласного бюджету.

Скоригувати також суму, яка передбачалася на будівництво ЗОШ І-ІІІ ст. в селі Цепцевичі Сарненського району. Замість запланованих 15 млн грн залишили усього 5 млн грн.

Як пояснив директор департаменту будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталій Кардаш, виникла необхідність переглянути проєктно-кошторисну документацію цього об’єкта, адже у чинній не враховані усі вимоги доступу до інклюзивної освіти. Також брали до уваги обсяг фінансування, який реально буде освоїти цьогоріч. 

12 млн грн із 32-х запланованих забрали з будівництва ДНЗ комбінованого типу (ясла-садок), що на вул. Грушевського у Сарнах. Там виникла необхідність скоригувати проєктно-кошторисну документацію об’єкта.

На 2,7 млн грн зменшилася й сума від ДФРР на будівництво дитсадка у Березному, адже Рівненська облрада вже виділила ці кошти з обласного бюджету. Нагадаємо, що цей об’єкт добудовують у межах проєкту «Велике будівництво».

Водночас, додаткових 11 млн грн планують спрямувати на початок робіт із будівництва дитсадка на вул. Коновальця у Рівному.

За словами директора департаменту будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталія Кардаша, проєктно-кошторисна документація готова і невдовзі оголосять тендер. Нагадаємо, що з  міського бюджету Рівного на цей об’єкт також виділили 8,5 млн грн.

Додамо також, що загалом на Рівненщині збільшили кількість об’єктів, які фінансуватиме ДФРР.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень