На Рівненщині розбійники в масках із ножем напали на продавця (ФОТО)

Зловмисникам вдалося викрасти гроші

У селі Великий Житин десятого грудня близько 17 години двоє невідомих увірвалися до місцевого магазину. У торговому закладі на момент скоєння злочину покупців не було.

58-річна продавчиня, жителька села Кустин, знаходилася поблизу дверей, коли в крамницю увірвалося двоє невідомих чоловіків у балаклавах і з порогу почали вимагати гроші. Один із них із ножем одразу пішов до каси, а інший — залишився біля жінки. Коли та почала гукати на допомогу, зловмисник розпилив їй в обличчя газовий балончик, повідомляє поліція:

 

Забравши із каси тисячу шістсот тридцять гривень, нападники зникли у невідомому напрямку.

 

За фактом розбійного нападу розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років. Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень