На Рівненщині рекламуватимуть службу в армії

Це потрібно аби укомплектувати військо контрактниками

На Рівненщині популяризуватимуть службу в армії. До членів постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики і захисту учасників АТО звернувся теперішній очільник Рівненського обласного воєнкомату Володимир Коваль щодо виділення фінансування на виготовлення агітаційних матеріалів, які закликатимуть молодь до проходження контрактної служби. Далі пряма мова Володимир Коваль.

Пропагування військової слжби за контрактом це те, що на сьогоднішній день є пріорітетом. І та задача яка поставлена президентом перед всіма керівними органами країни, щоб збройні сили закомплектувати військовослужбовцями за контрактом.  

Зокрема йдеться про рекламні плакати та бігборди. Проте присутні депутати зауважили, що досі не бачили результатів цією програми, хоча цього року з обласного бюджету уже  виділи 40 тисяч гривень для створення агітматеріалів та розповсюдження їх по області. До слова, голова постійної комісії з питань соціальної політики і захисту учасників АТО Борис Бірук, зазначив що бійці не отримують належної підтримки після повернення із зони АТО. Згадав і про бійців, яких після завершення контракту просто не відпускають додому.  Борис Бірук відзначив що особисто отримав 6 скарг від солдатів, які вже відслужили, проте їм не дозволяють повертатися. На його думку якщо це питання не вирішиться централізовано, то потік новобранців-контрактників не збільшиться, навіть за рахунок реклами.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень