На Рівненщині провели перерахунки пенсій. Скільки отримуватимуть пенсіонери області?

Пенсії збільшили не всім

На початку квітня Пенсійний фонд провів два перерахунки пенсій.  

Так, з початку місяця розмір пенсії збільшили 25 тисячам пенсіонерам, які працюють.  Про це розповів начальник Пенсійного фонду Рівненської області Василь Петняк.

Василь Петняк

За його словами, розмір підвищення залежить від стажу, однак в середньому пенсії збільшили на 127 грн. Такий перерахунок пенсіонерам, які працюють, проводять вже третій рік поспіль в автоматичному режимі.

Начальник пенсійного фонду зазначив, що перерахунок проводять за даними персоніфікованого обліку.

 

Пенсійний фонд визначає людей, які відпрацювали два роки після призначення пенсії або попереднього перерахунку та автоматично збільшує розмір пенсійних виплат.

Крім того, розмір пенсій підвищився й для пенсіонерів, яким за 80. Днями їм почали виплачувати додаткові півтисячі гривень.

Таку надбавку 32 тисячам пенсіонерам області уряд встановив на постійній основі. Однак отримувати додаткові гроші будуть лише ті, у кого розмір пенсії не перевищує 9 тис. 205 грн.

Для пенсіонерів, яким більше ніж 80 років, вони мають стаж 20-25 років та не отримують великої пенсії, розмір надбавки становитиме в середньому 552 грн.

 

Так, аби мінімальна пенсія у них була 2,6 тис. грн, – розповів начальник обласного Пенсійного фонду Василь Петняк.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень