На Рівненщині пропонують «Отче Наш» читати перед уроками у всіх школах

Відповідну пропозицію сьогодні розгляне постійна комісія з питань гуманітарної політики Рівненської обласної ради

Сьогодні відбудеться засідання двох постійних комісій -  комісії з питань соцполітики і соцзахисту учасників АТО та членів їх родин. Члени комісії розглянуть питання, що виноситимуться на розгляд депутатів облради на найближчому засіданні - 11 березня. Зокрема погодять структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради, зміни до Регламенту депутатського корпусу, Програму інвестиційного розвитку Рівненщини, звіт про виконання минулорічного бюджету, а також зміни до цьогорічного. Початок роботи комісії – 10.00, к. 301 Рівненської облради.

А вже о 14.00 розпочнеться засідання постійної комісії з питань  гуманітарної політики. Окрім вже згаданих сесійних питань, члени цієї комісії у блоці «Власні питання» розглядатимуть звернення депутата обласної ради Алексейчука А.А. щодо розгляду можливості запровадження в усіх загальноосвітніх школах Рівненської області норми стосовно читання молитви «Отче Наш» перед початком першого уроку, щодо виділення коштів з обласного бюджету на 2016 рік на спорудження у м.Рівне пам’ятника С.Бандері та створення комісії з розробки його проекту. А також щодо розгляду питання заснування премії імені Ніла Хасевича в галузі образотворчого мистецтва.

Детально з порядком денним обох комісій можна ознайомитись на сайті Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень