На Рівненщині поліцейські викрили 30 осіб, які порушили міграційне законодавство

Усього за тиждень

З початку серпня працівники поліції проводять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», метою яких є виявлення, перевірка іноземців та осіб без громадянства щодо дотримання ними міграційного законодавства.

У Рівному за результатами перевірок склали вісім протоколів за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні й транзитного проїзду через її територію.

Ще один протокол за невжиття громадянами, які запросили в Україну іноземців і осіб без громадянства в приватних справах і надали їм житлову площу, заходів до забезпечення у встановленому порядку їх своєчасної реєстрації.

Чотири протоколи за цими статтями склали органи міграційної служби у Рівненському районі, ще два - у Сарнах, по одному у Млинівському, Рокитнівському, Радивилівському, Острозькому, Костопільському, Березнівському, Володимирецькому, Вараському, Дубровицькому, Здолбунівському та Гощанському районах, а також у Володимирці.

Крім того, правоохоронці направили до Державної міграційної служби вісім подань щодо примусового повернення іноземців, які порушили правовий статус.

Варто зазначити, що громадяни, які запросили в Україну іноземців і осіб без громадянства в приватних справах і надали їм жилу площу, несуть відповідальність за їх своєчасну реєстрацію. Невжиття таких заходів передбачає штраф у розмірі від 340 до 680 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень