«Сиди тихо!», - на Рівненщині побили та пограбували 89-річну бабусю (ФОТО)

Зловмисниками виявилися співмешканці

На Рівненщині співмешканці проникли у будинок пенсіонерки, побили її та пограбували. Про напад на 89-річну жительку Демидівщини поліції повідомила її донька, сказала прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

Поліцейські на місці події встановили, що двоє невідомих осіб, пошкодивши ломом віконну раму. проникли до будинку жительки села Охматків.

 

Обоє почали наносити удари ногами та руками по всьому тілу літньої жінки, вимагаючи гроші. Не витримавши знущань, господиня зізналася, що зберігає кошти в одній із кімнат.

 

Забравши 3500 гривень та мобільний телефон пенсіонерки, розбійники втекли. Потерпілій вони зв’язали клейкою стрічкою руки та ноги, наказавши сидіти тихо.

[media=122384] [media=122383]

Звільнившись, пенсіонерка побігла до сусідів. У медзакладі у неї діагностували забої, садна та перелом ребра.

За гарячими слідами правоохоронці встановили, що нападниками виявилися 45-річний мешканець Житомирської області та його співмешканка, 42-річна жителька Хмельниччини.

Обох затримали в орендованій квартирі у Рівному. У них вилучили частину викрадених грошей та мобільний телефон пенсіонерки.

За розбійний напад, вчинений групою осіб, поєднаний з проникненням у помешкання зловмисникам загрожує до 12 років за ґратами. (Злочин стався 25 липня)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень