На Рівненщині підприємцям відшкодовуватимуть відсотки за кредити

Підписали меморандум

Фермери Рівненщини отримали ще більше можливостей для розвитку власного бізнесу. Сьогодні у Рівненському МБК пройшов Міжнародний аграрний форум.

Рівненська ОДА та Німецько-український фонд під час нього підписали меморандум про співпрацю. Фонд надаватиме кредити для малого та середнього бізнесу на кілька років.

А область відшкодовуватиме з бюджету відсотки, які набігають за цей час. Докладніше про подію розповідає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Сьогодні ми проводимо перший форум «АгроРівне». Я сподіваюся, що він стане щорічним. Це міжнародний форум. Основна мета – донести інформацію про те, які діють державні програми, які їх переваги, які діють обласні програми, як їх отримати.

 

І безпосередньо щойно ми підписали меморандум між Рівненською ОДА та Німецько-українським фондом. Це фінансова організація, яка дає додаткові можливості отримувати кредити на гарних умовах.

Максимальна сума, яку можна взяти у кредит в фонду – 250 тисяч євро. За словами очільника Фонду Валерія Майбороди, таку програму вони до цього запустили в Києві та на Тернопільщині.

Окрім відшкодування відсотків за кредити, на Рівненщині є ще можливість укласти аграрні розписки на майбутній урожай.

Зазначимо, що з Держбюджету на розвиток АПК на Рівненщині в цьому році надійшло близько 25 мільйонів гривень. Сама ж Рівненщина зайняла шосту сходинку в рейтингу областей, сприятливих для бізнесу. У тому числі й фермерського.

Додамо, що біля МБК під час форуму також діяв ярмарок виробів умільців Рівненщини:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень