На Рівненщині перша цьогоріч смерть на воді

У річці Вирка біля Городка Володимирецького району виявили тіло чоловіка

Правоохоронці встановили, що покійним є 57-річний житель села Чаква Володимирецького району. Нині ведеться слідство – поліція встановлює, що стало причиною трагедії.

Між тим, за словами керівника Рівненської обласної комунальної служби порятунку на водних об‘єктах Анатолія Якимчука, за нинішніх погодніх умов та дотримання правил риболовля на кризі є допустимою.

Щоправда застерігає -

жодного алкоголю, вихід на кригу не повинен здійснюватися великими групами, лунки не можна робити близько від берега та одну від одної.

Додамо, що протягом усього минулого 2016 року на воді на Рівненщині загинуло 43 особи, з них п‘ятеро – діти. За словами рятувальника причиною загибелі неповнолітніх найчастіше є копанки у селах та недогляд батьків. Тож зважаючи на канікули, варто бути пильними щодо своєї малечі, - наголошують рятувальники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень