На Рівненщині пенсіонерка оплатила «операцію» аферистам

Їй вона обійшлась у 400 доларів

У Сарнах пенсіонерку ошукали на 400 доларів.

Коли 78-річна жінка поверталася з магазину, біля неї зупинилося авто. Чоловік, який був за кермом, запитав, як проїхати до лікарні. Та почала пояснювати. Але чоловік вдав, що не розуміє, і попросив пенсіонерку показати дорогу.

У салоні, крім водія, перебувала ще одна жінка. Під час поїздки аферист спілкувався по телефону начебто із лікарем, та озвучив суму у 300 доларів, які потрібні для операції його родичу. Через деякий час він запитав у жінки, чи вона не зможе позичити грошей, які пообіцяв повернути за дві години. 

Далі розповідає прес-офіцер Нацполіції Ольга Олійник:

Довірлива та співчутлива жінка погодилася допомогти та поїхала з ними додому. Коли дала озвучену суму, пройдисвіти попросили ще. Жінка не відмовила і додала ще 100 доларів США. Для певності у поверненні коштів вони залишили папку з документами, в якій згодом потерпіла виявила аркуші чистого паперу.

Нині працівники поліції намагаються встановити особи зловмисників та їхнє місце перебування, а рівнянам радять бути обачними та обережними у спілкуванні із незнайомцями.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень