На півночі Рівненщини від рідного батька дивом врятувався хлопець

Юнака ледь не зарізав його ж батько

У Рокитнівському районі сімейна вечеря могла закінчитись фатально для батька та його сина. Будучи на підпитку чоловік вдарив свого 20-річного сина кухонним ножем. На щастя, все обійшлось.

Про деталі конфлікту розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

42-річний села Борове Рокитнівського району під час чергового сімейного конфлікту вдарив кухонним ножем у живіт 20-річного сина, після чого встромив ніж і собі. На момент конфлікту у будинку більше нікого не було. Молодик, незважаючи на поранення, встиг викликати поліцейських та зателефонувати до знайомих, які і повідомили медиків.

Правоохоронці кажуть, що батько й раніше неодноразово влаштовував вдома сімейні дебоші.

Нині обоє чоловіків із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень