На Рівненщині пенсіонер вирощував коноплі... для курчат

Працівники поліції затримали його вже не вперше

73-річний пенсіонер на Острожчині незаконно вирощував коноплі.

У поліції з’ясували, що чоловік займається цим давно, і раніше вже був засуджений на два роки умовно. Проте схоже, що це його не зупинило. Подробиці розповіла прес-офіцер Нацполіції Люба Белаш:

Працівники сектору реагування патрульної поліції Острозького відділу на присадибній ділянці 73-річного місцевого жителя виявили та вилучили 44 рослини конопель. Як пояснив пенсіонер, вирощував їх для курчат. До того ж, з’ясувалося, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне вирощування конопель та був засуджений умовно на два роки, термін яких сплив нещодавно.

Загалом минулої доби на Рівненщині поліцейські зафіксували п’ять випадків, пов’язаних із незаконним вирощуванням конопель: у Дубні, Рівному та Радивилові.

Усі вилучені наркотичні засоби та зразки рослин працівники поліції відправили у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень