На Рівненщині партія «ЗА Майбутнє» збирає команду сильних місцевих лідерів (ФОТО)

Сьогодні їх представили громадськості

[media=193284]12 серпня у Рівному на центральній площі міста відбувся відкритий форум прихильників політичної партії «За Майбутнє». У заході взяли участь понад дві сотні активістів. Вони обговорили основні аспекти політичної боротьби на майбутніх місцевих виборах, а також нагальні проблеми Рівненської області та шляхи їх подолання.

Зокрема, до дискусії долучилися лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця, народні депутати Ірина Констанкевич, Віктор М’ялик, керівниця жіночого крила Ірина Суслова та відомі на Рівненщині  діячі, серед них: мер Рівного Володимир  Хомко, народний депутат сьомого та восьмого скликань Юрій Вознюк, голова партії в Рівненській області Ігор Ясенюк та очільниця жіночого крила Рівненщини Вікторія Опанасюк.

Ігор Палиця переконаний, що…

Партія «ЗА Майбутнє» – це саме та політична сила, яку чекали українці, і яка зробить те, що країні не вдавалося зробити до цього часу

"Ми довго чекали змін на краще: на поліпшення життя людей, на покращення клімату для малого та середнього бізнесу, наведення ладу в правоохоронній системі. Проте, поліпшення досі ніхто не відчув. Ми ж відчуваємо відповідальність перед своїми виборцями, знаємо їхні проблеми й, відтак, захищаємо. Тому йдемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі", – заявив голова політсили.

Водночас, як зазначив народний депутат Віктор М’ялик, серед перших завдань партії «За Майбутнє» – продовження реформи децентралізації з розширенням повноважень місцевої влади.

"Ми переконані, що сьогодні необхідно консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з людьми з активною позицією і які готові працювати задля розвитку їхнього краю. Ми маємо багато законопроєктів, які стосуються подолання глибокої кризи в економіці та промисловості, але ані попередній, ані нинішній уряд не дослухаються до думок професіоналів", – зазначив Віктор М’ялик.

У той же час голова Рівненської обласної організації партії "ЗА Майбутнє" Ігор Ясенюк переконаний, що політсила готова вивести Рівненщину та Україну з глибокої кризи.

"Я знаю, що нам вдасться змінити ситуацію в країні. Адже до нашої команди доєднуються професіонали та досвідчені у своїй сфері діяльності люди. Вони своїми справами завоювали повагу до себе. І сьогодні ми самі та з Божою поміччю творимо цю партію. Настав час йти і змінювати життя краян на краще", – наголосив Ігор Ясенюк.

Знаковим, вважають у партії «За Майбутнє», є те, що…

Команду підтримав чинний та багаторічний мер Рівного, Володимир Хомко, людина, яка з року в рік, крок за кроком розбудовувала обласний центр, перетворюючи його у комфортне та затишне для людей місто

«Ми сьогодні розпочинаємо надзвичайно важливу справу. Нам важливо зберегти в Україні сімейні цінності, продовжити роботу з децентралізації, захистити національний бізнес і як результат цього всього – отримати процвітаючу, заможну, демократичну, європейську державу. Для цієї справи, на цьому майдані сьогодні об’єдналися небайдужі, досвідчені і самодостатні люди нашого краю. Перепусткою в партію до нашої спільної справи були не порожні слова і лозунги, а конкретні справи», - наголосив мер Рівного.[media=193326]Саме тому Володимир Хомко бачить своїм наступником та підтримує Юрія Вознюка. Він переконаний, що цей кандидат відповідає усім вимогам. Адже будучи депутатом Верховної Ради України двох скликань, депутатом міської ради, довів своє вміння досягати результатів у справах, за які береться.

Юрій Вознюк зазначив…

Моє рішення йти в мери базувалося на трьох аксіомах. Передусім, «не місце прикрашає людину, а людина місце». Ми вже мали досвід, коли перемогу отримала рейтингова партія, а не конкретні імена та прізвища. Натомість, політична сила «За майбутнє» згуртувала навколо себе заслужених освітян, медиків, державних управлінців, спортсменів, культурних діячів, прогресивну молодь, які не ховаються за політичними брендами, а самі стають брендом політичної сили

Друга аксіома, на яку опирається Юрій Вознюк, - «без минулого немає майбутнього». Він хоче запозичити найкраще з напрацювань Володимира Хомка, який тричі обирався міським головою Рівного та заклав міцний фундамент у його розвиток, та поєднати це все із своїм досвідом, молодістю та амбіційністю.

«І найголовніше – «замість тисячі слів, краще одна конкретна дія».  На виборчому окрузі № 153, де я сім років був народним депутатом, ми змогли реалізувати проєкти, що стояли «заморожені» багато років – це садочки, школи, медичні установи, дороги. Я знаю, як працювати з міністерствами та залучати кошти з державного бюджету, як запускати проєкти та шукати інвестиції. Впевнений, завдяки здобутому досвіду, знанням та командній роботі – ми зможемо зробити Рівне справді комфортним для кожного його мешканця», - підсумував Юрій Вознюк.

Тож маючи у своїй команді  професіоналів та патріотів, у партії «За Майбутнє» налаштовані домогтися своєї головної цілі – змінити життя кожного українця на краще уже в найближчому часі. І  перший крок до цього – перемога на місцевих виборах, що відбудуться цієї осені.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень