На Рівненщині можуть закрити відділення центру психічного здоров’я

Однак спочатку перевірять ефективність роботи медзакладу

фото ілюстративне

Відділення Рівненського центру психічного здоров’я у Дубні можуть закрити через недофінансування.

Таку проблему обласне управління охорони здоров’я виявило після аналізу фінансування служби надання медичної допомоги хворим з хронічними розладами психічного здоров’я області, повідомив начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олег Вівсянник

Нині управління охорони здоров’я вирішило перевірити якість надання медичних послуг у закладі та оцінити фінансові можливості відділення. Якщо ж показники надання медичної допомоги вкажуть на те, що заклад працює неефективно, то ухвалюватимуть рішення щодо його реорганізації.

До слова, на Рівненщині діє чотири заклади, які надають медичну допомогу хворим з психічними розладами. Це Орлівська та Острозька психіатричні лікарні та обласний центр психіатричного здоров’я, який розташований у Рівному. А також структурний підрозділ центру психічного здоров’я у Дубні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень