На Рівненщині молодий хлопець повісився на телефонному кабелі

Він зник безвісти кілька днів тому, його знайшли у лісовому масиві повішеним на дереві

У понеділок, 29 лютого, 23-річний мешканець Кузнецовська пішов із дому та не повернувся. Матір звернулася за допомогою до поліції. Учора родичі знайшли зниклого у лісовому масиві повішеним на дереві.

Коли син через добу не з’явився додому, 42-річна матір звернулася до Кузнецовського відділу поліції, де розповіла, що син збирався їхати у село Кисоричі Рокитнівського району. Правоохоронці за фактом зникнення людини відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та розпочали пошуки.

Як з’ясувалося, у селі Кисоричі проживає його дівчина. Однак у день зникнення він з’явився до неї напідпитку. Після невдалої розмови вона провела його до зупинки громадського транспорту та повернулась додому. Саме дівчина і бачила його живим останньою.

Учора опівдні молодика у лісовому масиві поблизу села Кисоричі знайшов родич загиблого. Хлопець скоїв самогубство, зачепивши телефонний кабель за гілку дерева.

Про це повідомляє Відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України. Правоохоронці у ході досудового розслідування ще перевірятимуть усі версії інциденту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень