На Рівненщині молодики випили й вирішили викрасти авто

Аби не шуміти, з двору його викотили

Вийшовши з квартири, учора близько 10:00, костопільчанин не виявив свого автомобіля Opel Kadett.

Про викрадення транспортного засобу 28-річний чоловік одразу повідомив до поліції. Виявилося, що чоловік не заблокував двері авто, а в баку залишалося близько 10 л пального.

Правоохоронці встановили, що до злочину можуть бути причетні двоє місцевих жителів: 18 та 19 років. Старший із них уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки і нині перебуває на іспитовому терміні.

Поліцейським, які навідались до його помешкання, батько сказав, що син поїхав до родички у Сарненський район. Коли ж працівники поліції прибули за вказаною адресою, виявили на подвір’ї крадене авто.

Молодики одразу зізнались у скоєному і розповіли, що того вечора після кількох чарок у них виникла ідея викрасти авто. Аби нікого не розбудити, вони відкотили його з двору і поїхали розважатися.

Обох костопільчан затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Молодикам уже повідомили про підозру у вчиненні злочину, їм загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень