У Рівному чоловік побачив у своєму будинку злодія, який вкрав гроші (ВІДЕО)

За скоєне зловмиснику загрожує до шести років за ґратами

Близько 21 години учора, сьомого жовтня, до помешкання на вулиці Карпенка Карого обласного центру проник невідомий. 

68-річний господар двоповерхового будинку саме дивився телевізор, почувши підозрілі звуки, не надав їм особливого значення. А потім побачив незнайомця на сходах, який почав тікати.

Син потерпілого викликав поліцію.

На місце події оперативно прибув екіпаж патрульної поліції та група тактико-оперативного реагування, які наздогнали молодика. Під час спілкування невідомий не зміг пояснити походження сумки, яка була в нього в руках.

Коли ж потерпілий підтвердив, що саме цей чоловік був у будинку, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у будинок по драбині, розбивши цеглиною віконне скло на другому поверсі.

Із оселі він викрав сумку, у якій знаходилося 102 долари США, 34 гривні, футляр з окулярами, особисті документи та 15 банківських і платіжних карток. Крадієм виявився 24-річний житель міста Верхівцеве Дніпропетровської області, який прибув до Рівного кілька днів тому.

Відповідно до медичного освідування житель Дніпропетровщини перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,13 проміле. Поліцейські з’ясували, що молодик вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Його затримали і помістили до ізолятору тимчасового тримання. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень