І сміх, і гріх: на Рівненщині молодик викрав автобус і застряг у полі

До поліції вночі 19 листопада надійшло повідомлення від 49-річного жителя села Маща, що невідомий заволодів його автомобілем «Volkswagen Transporter».

Зі слів 20-річного костопільчанина, він того вечора посварився із матір’ю і пішов з дому. Коли змерз, вирішив піти до знайомого жителя села Маша Костопільського району, бо знав, що той залишає авто незамкненим. Спочатку мав намір лише зігрітися, але потім вирішив покататися. Деталі прокоментувала Любов Белаш:

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що власник залишив мікроавтобус, як зазвичай, на подвір’ї незамкненим і з ключами в замку запалювання. Близько третьої ночі прокинувся від звуку заведеного мотору. Коли вибіг на вулицю, невідомий за кермом його авто вже рушив. Щоправда, від’їхав лише близько ста метрів, бо мікроавтобус застряг посеред поля.

Як встановили поліцейські Костопільського відділу, хлопець , який здійснив злочин, уже був раніше судимий за крадіжку та злочин, пов’язаний із підробкою грошей. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні і вирішується питання про оголошеня підозри костопільчанину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень