Імена керівництва Рівненської облдержадміністрації використовують шахраї

Щоб видурити гроші

Про телефонні дзвінки до них від імені благодійного фонду "Сильні громадяни" заступнику голови Рівненської ОДА Ігорю Тимошенку повідомили підприємці. Вони цікавилися, чи справді керівництво облдержадміністрації підтримує проект цього фонду «Help the Humen», суть якого полягає у зборі коштів для транспортування хворих на лікування за кордон. Адже саме так підприємців інформували телефонні додзвонювачі. А для переконливості ще й надсилали листи-прохання з банківськими рахунками благодійного фонду. Щоправда, у них вже про підтримку ОДА не говорилося. 

Радник голови Рівненської ОДА Ірина Михалевич каже, що облдержадміністрація не має стосунку до вище названої організації та її проекту. І, щоб з'ясувати, чому так благодійний фонд дезінформує людей, вони навіть пробували з ним зв'язатися.   

Наші працівники телефонували за вказаним телефоном, який був у листі. Там взяли слухавку і кажуть: «Так, ми справді збираємо допомогу». Потім, коли наша працівниця почала представлятися, звідки вона телефонує  - з адміністрації, зв'язок обірвався і більше не вдалося поспілкуватись з цими людьми.

 

Такий випадок, що шахраї прикриваються облдержадміністрацією, трапляється вже не вперше. За останній час це вже, напевно, третій раз.

За словами Ірини Михалевич, їй невідомо, чи про такий випадок шахрайства керівництво ОДА інформувало поліцію. А ось рівнян про це вирішили попередити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень