На Рівненщині мікроавтобус збив п’яного велосипедиста

На Дубенщині нетверезий велосипедист потрапив під колеса мікроавтобуса.

ДТП трапилася по обіді 28 червня у селі Стара Миколаївка. 50-річного місцевого жителя у стані алкогольного сп’яніння доставили до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«На місці події слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 42-річний житель Волинської області, рухаючись зі сторони міста Кременець у напрямку Дубна, здійснив наїзд на велосипедиста, який незрозуміло маневрував на проїжджій частині та їхав попереду мікроавтобуса.

 

Зіткнення уникнути не вдалося, у результаті чого кермувальника двоколісного транспортного засобу, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, доставили до Дубенської центральної районної лікарні», – зазначають правоохоронці.

Медики у велосипедиста діагностували забої, переломи ключиці та ступні.

Водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» та восьмеро пасажирів не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень