На Рівненщині ледь не вибухнув будинок

Рятувальники винесли із палаючої оселі три балони з газом та киснем

Пожежа трапилася сьогодні, 3 січня, зранку в приватному господарстві у місті Березне на вулиці Корицького, 18.

Там горіло горище прибудови помешкання. У палаючому приміщенні найбільшу небезпеку становили балони з газом та киснем.

«Зважаючи на те, що кисень та газ є потужним джерелом можливого вибуху і виникненням більш серйозної пожежі,  а спричинені руйнування можуть призвести до непоправних жертв серед людей  та значних матеріальних збитків, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення негайно знайти їх та винести з палаючого приміщення», – повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

Громадян, що були присутні на місці пожежі, попросили відійти на безпечну відстань. Самі ж рятувальники через сильне задимлення та нульову видимість змушені були працювати в апаратах для захисту органів зору і дихання. За кілька хвилин рятувальники знайшли та винесли на вулицю усі три балони (2 кисневих та 1 газовий). Балони були настільки розігріті, що їх довелося охолоджувати за допомого водяного ствола.

[media=52277][media=52282][media=52279]

Одразу після цього пожежу погасили.

Вогонь пошкодив покриття, перекриття та стіни прибудови житлового будинку, а також знищив пральну машину, електроінструмент та речі домашнього вжитку, що були всередині прибудови. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень