На Рівненщині киянин викрадав мотоцикли

До подібних крадіжок чоловік причетний ще у трьох областях: Волинській, Тернопільській та Івано-Франківській

У жовтні 2015 року 32-річний рівнянин вирішив продати свій скутер марки «BMW С 600» через оголошення на сайті. Покупець не забарився. Та, перевіряючи нібито технічний стан двоколісного, зник на ньому у невідомому напрямку. Оперативники Рівненського відділу поліції розшукали та затримали зловмисника зі столиці. 

Житель Києва скоював аналогічні злочини на всій території України, зокрема такі факти вже встановлені у Волинській, Тернопільській, Івано-Франківській областях. Правоохоронці перевіряють його причетність до інших кримінальних правопорушень. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Покупець приїхав у Рівне за скутером із іншого міста та домовився із таксистом, аби той допоміг у торзі. Та перед купівлею двоколісного попросив випробувальну поїздку, а як гарантію залишив на місці «купівлі-продажу» водія таксі, якого представив своїм родичем. Однак після «тест-драйву» скутер зник.

Слідчі оголосили зловмисника у розшук. У результаті проведених оперативних та розшукових заходів правоохоронці встановили його особу та затримали, доставивши до Рівненського відділу поліції. Причетним до крадіжки виявився 34-річний киянин», – зазначають правоохоронці.

Чоловік від будь-яких пояснень відмовився. Але його впізнав не лише власник скутера, а й інші потерпілі в аналогічних злочинах, скоєних на вулиці Макарова Рівного, де той незаконно заволодів мотоциклом «KTM Superduke 990», та у селі Велика Омеляна Рівненського району, де місцевий мешканець позбувся квадроцикла «Polaris».

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, а суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень