На Рівненщині керівництво міста посварилося з поліцією через маршрутки (ФОТО)

Бо копи «паралізували пасажирські перевезення»

Фото зі сторінки "Дубно - влада - онлайн" у Facebook

Конфлікт у п’ятницю стався у місті Дубно. Поліція зупинила маршрутку і не дозволила громадському транспорту продовжувати рух.

Міська влада пояснює: перевозили тільки працівників критичної інфраструктури міста, але видати усім спецдозволи – не встигли.

«Рівненські поліцейські паралізували пасажирські перевезення в місті», - так починається публікація на сторінці Дубно - влада - онлайн у Facebook.

Подаємо текст без змін.

РІВНЕНСЬКІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПАРАЛІЗУВАЛИ ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ В МІСТІ

 

Сьогодні вранці працівники управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Рівненській області, незважаючи на попередні спроби міської влади владнати ситуацію з пасажирськими перевезеннями в місті у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України, пішли на відкриту конфронтацію.

 

Ними була затримана маршрутка на зупинці Ринок Козацький і складено протокол за порушення перевізником карантинних заходів. На місце конфлікту виїхали відповідальні працівники міської ради разом з міським головою.

 

Жодні намагання пояснити, що за один день всім працівникам критичної інфраструктури міста видати посвідчення для проїзду в транспорті неможливо, не знаходили розуміння з боку правоохоронців. Навіть обурення дубенчан, яким довелося далі йти пішки, не мали жодної реакції.

Фото зі сторінки "Дубно - влада - онлайн" у Facebook

У результаті рух маршруток містом припинився.

 

Перевізники вирішили не спокушати долю і не нариватися на можливі штрафи, а тому просто зняли автобуси з рейсів.

 

Після переговорів з міським головою деякі власники маршруток пообіцяли з 16 години відновити перевезення.

 

У вихідні маршрутки теж будуть ходити у скороченому режимі.

Проте надалі, запевняє влада Дубна, перевезення будуть здійснювати лише за наявності у пасажирів відповідних посвідчень, а працівників підприємств чи установ - з перепустками, що можуть посвідчити особу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень