На Рівненщині «КАМАЗ» переїхав велосипедиста (ФОТО)

56-річний велосипедист у Радивилівському районі  на трасі Київ-Чоп отримав травми, несумісні із життям унаслідок дорожньо-транспортної пригоди вчора пізно ввечері. Детальніше розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Ангелова:

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у селі Бугаївка 47-річний житель Івано-Франківська, керуючи автомобілем «ВАЗ 21703», не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечну швидкість руху та здійснив наїзд на велосипедиста, який перетинав проїжджу частину. Від удару чоловік упав, після чого на нього наїхала вантажівка «КАМАЗ 53212», що рухалася позаду легковика. 56-річний житель села Сестрятин Радивилівського району загинув на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження.Транспортні засоби доставлені на Дубенський штрафмайданчик. Правоохоронці проводять досудове розслідування.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень