На Рівненщині готуються розгортати пункти обігріву

Зокрема, саме так до холодів готуються обласні рятувальники

Для служби ДСНС області сьогодні було проведено раптове тренування оперативного розгортання мобільних пунктів обігріву населення.

Впродовж 30 хвилин рятувальники, встановивши у спеціально визначених місцях намети з електростанціями, обігрівачами та іншим необхідним майном і обладнанням, вже були готові надавати допомогу населенню, що потерпає від сильних морозів.

Як розповідає речник ДСНС в Рівненській області Віктор Козак, вони вже мають позитивний досвід використання пунктів обігріву:

Встановлення таких пунктів показали гарний результат в минулому. Лише торік, рівненські рятувальники спільно з органами місцевої влади та соціальними службами під час складних погодних умов та сильних морозів надали допомогу понад 1500 громадянам, в тому числі майже 300 дітям

Між тим, встановлювати  пункти обігріву надзвичайники почнуть тоді, коли температура повітря триматиметься на позначці -10 більше тижня. До слова, минулого року таких точок в області працювало близько 30.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень