На Рівненщині голодний крадій сів вечеряти прямо на місці злочину (ФОТО)

А з собою в дорогу прихопив оселедчика

Фото ілюстративне

Злочин стався у ніч проти понеділка у селі Вельбівно Острозького району.

Вранці до поліції звернулася продавчиня одного з місцевих магазинів.

Каже, коли прийшла на роботу, спершу побачила пошкоджене вікно, а вже всередині наткнулася на купу пустих консервних банок, кілька пляшок з-під шампанського та недоїдки.

Крім того, у магазині поменшало харчів, цигарок і спиртного. Зокрема не дорахувалися оселедця, якого, як виявилося, зловмисник вирішив взяти з собою.

Дві порожні пляшки шампанського та енергетик. Фото ГУНП

Вже за кілька годин поліцейські встановили причетність до скоєного злочину 34-річного жителя села Сіянці.

Він зізнався, що проник всередину приміщення, пошкодивши металеві ґрати і металопластикове вікно. На місці випив і перекусив, а в дорогу прихопив алкоголь, цигарки та оселедця.

Однак додому чоловік вирішив не йти -  заліз у покинутий будинок у цьому ж селі. Саме там, доки він спав, зловмисника і виявили поліцейські. Біля нього був пакет із викраденим.

"Магазин-ресторан", у якому вечеряв злодій. Фото ГУНП

Раніше цей чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Крім того, спілкувався зі слідчими й напередодні, адже поліцейські встановлюють його причетність до ще однієї крадіжки.

34-річного чоловіка затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом крадіжки з проникненням розпочали досудове розслідування. Наразі вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Загальна сума завданого збитку ще встановлюється.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень