На Рівненщині спіймали серійного злодія (ФОТО)

Який «обчищав» дачі

Сталося це вчора,  14 березня, зранку у селі Кам’яна Гора Костопільського району.

Звуки розбитого скла у розбитому будинку почув 29-річний рівнянин, який і викликав поліцію.

«На гарячому» правоохоронці спіймали 47-річного жителя села Велика Любаша, який саме виніс із будинку електродриль, магнітофон, металеві лещата та болгарку. За ніч з пятниці на суботу то була  п’ята обкрадена дача.

Зловмисник розбивав вікна та виновив із будинківу усе цінне. Вкрадене він складав біля воріт будинкі, які знаходилися неподалік однин від одного. Тієї ночі зловнисник встиг вкрасти велосипед, телевізор, електроінструменти та обігрівач.

Виконувач обов`язків начальника Костопільського відділення поліції Руслан Яковчук розповів, що нині зловмисник перебуває в ізоляторії тимчасового тримання.  Слідчі повдіомили йому про підозру та вирішують питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Зауважимо, що підозрюваний раніше судимий та нині підсудний за майнові злочини. Нині зловмисникові загрожує до 6 років позбавлення волі. 

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень