На Рівненщині дружина з ножем напала на чоловіка

Сімейний конфлікт стався у селі Новоселівка Млинівського району

Сварка у молодій сім'ї відбулася ще на Покрову, 14 жовтня. Час від часу конфлікти виникали у подружжя й до того, але завжди закінчувалися мирно. Проте, в той день 21-річна дівчина у гніві дістала із шухляди ножа і встромила його у груди своєму 27-річному чоловіку. Потерпілого госпіталізували до Млинівської центральної районної лікарні з пораненням грудної клітини. Чоловік написав заяву про притягнення дружини до кримінальної відповідальності, але не одразу, а через тиждень - через погіршення стану здоров’я, оскільки при першопочатковій реєстрації цього факту 14 жовтня він письмово відмовився від цього.
Наразі проводиться судово-медичне обстеження потерпілого. За частиною 1 статті 15 (замах на злочин) та частиною 1 статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень