На Рівненщині чоловіка від самогубства врятували ДСНСники (ФОТО)

Сталася подія в селі Мізоч Здолбунівського району

Трапився інцидент сьогодні об 11 ранку. До Служби порятунку надійшло повідомлення, що на ставку молодий чоловік намагається втопитися. Негайно на місце події виїхалрятувалники. Далі ситуацію коментує представник прес-служби ДСНС Юрій Лавор:

По прибуттю працівники ДСНС встановили, що 30-річний місцевий мешканець сидить на невеличкому мосту над ставком, звісивши ноги у холодну воду. Зі слів хлопця, через певні життєві обставини він хоче вчинити суїцид. Вступивши в діалог із самогубцею та трохи заспокоївши його, рятувальникам вдалося наблизитися до чоловіка

Підібравши момент, рятувальники разом з родичами молодого хлопця вхопили його та швидко перенесли на берег. Там вже чекала бригада лікарів швидкої допомоги, які і доставили врятованого у медичний заклад. Наразі його життю нічого не загрожує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень