У Грушвиці відкрили нову пожежну команду (ФОТО,ВІДЕО)

Відтепер близько півтори тисячі мешканців оберігатиме команда вогнеборців на пожежному автомобілі ЗІЛ-130 з об’ємом цистерни майже 2,5 тонни води

Під бурхливі оплески присутніх право перерізати символічну стрічку на вході до території пожежного депо було надано місцевим вогнеборцям. Після цього пожежний автомобіль, на якому рятувальники виїжджатимуть на виклики, освятив настоятель місцевого храму отець Петро, побажавши, щоб з Божою опікою сільські вогнеборці завжди були готові виїхати на пожежі та живими і здоровими поверталися до своїх осель.

Із початком нелегкої, проте такої важливої та потрібної громаді роботи, привітав колектив місцевих вогнеборців заступник очільника Служби порятунку Рівненщини Олександр Мохрик та побажав новоствореному підрозділу згуртованості і успіхів у професійній діяльності. А начальник Рівненського міськрайонного управління ДСНС Віктор Бабак подарував місцевим пожежникам професійний ліхтар рятувальника.

Ця місцева пожежна команда є вже четвертою, що створені на Рівненщині цього року. А загалом в області завдяки зусиллям Державної служби з надзвичайних ситуацій, органів державної влади та місцевого самоврядування вже надійно функціонують 60 місцевих команд вогнеборців. Лише цього року сільські вогнеборці 178 разів виїжджали на ліквідацію пожеж та допомогу місцевому населенню. Отже, необхідність функціонування цих підрозділів неможливо переоцінити. Сподіваюся, що позитивна тенденція, яку сьогодні демонструє громада Грушвицької сільради керівникам інших органів місцевого самоврядування у справі створення місцевих пожежних команд, набуде подальшого розвитку, - зазначив полковник служби цивільного захисту Олександр Мохрик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень