На Рівненщині чоловік ударив ножем свого колегу по чарці (ФОТО)

За те, що той вдарив його кулаком в обличчя

Інцидент стався напередодні в обідню пору у селі Оржів. Про те, що її батько прийшов додому з ножовим пораненням, поліцейським повідомила 24-річна місцева мешканка. Детальніше розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

59-річний місцевий житель навідався у гості до 47-річного сусіда. Разом зі ще двома товаришами вони випивали. Невдовзі за столом виник конфлікт, в ході якого гість вдарив господаря в обличчя кулаком. Натомість односельчанин схопив кухонний ніж та вдарив ним свого сусіда у живіт. Потерпілий одразу пішов додому, та через деякий час йому стало зле.

Чоловіка із проникаючою колото-різаною раною черевної порожнини госпіталізували у хірургічне відділення Рівненської центральної райлікарні. За словами медиків, після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує. 47-річному оржівцю за нанесення тяжких тілесних ушкоджень загрожує від 5 до 8 років за ґратами.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень