Криваву різанину на Рівненщині зчинив 15-річний хлопець (ФОТО)

Один з поранених у важкому стані

Цієї ночі в Оржеві сталася кривава різанина. 15-річний житель села Зоря та ще троє товаришів святкували у кафе в Оржеві. У цьому ж закладі відпочивали і дещо старші хлопці, тож між компаніями розгорівся конфлікт. Деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

 Повертаючись через деякий час додому, 18-ти та 15-річні молодики зупинились поблизу одного із будинків в Оржеві. У цей час на балконі перебувала вже знайома із кафе компанія, один із якої зробив зауваження гостям, що ті надто шумлять. На це хлопці біля під’їзду відреагували агресивно і покликали того на розбірки. Розмова переросла у шарпанину, в результаті якої 15-річний житель Зорі почав наносити молодику удари ножем. На підмогу вибігли інші двоє товаришів, які отримали ножові поранення, але вже від іншого, 18-річного юнака.

Нападники залишили поранених і втекли. Медиків  викликала сусідка, яка виявила поранених  на своєму порозі.

Хлопців із колото-різаними ранами ніг госпіталізували у Рівненську районну лікарню. Двом із потерпілих загрози життю та здоров’ю не має. Третій — після операції перебуває у важкому стані.

Поліцейські розпочали досудове розслідування. Вилучені ніж та ніж-кастет правоохоронці направили на експертизу, а хлопцям оголосять про підозру.

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень