Криваву різанину на Рівненщині зчинив 15-річний хлопець (ФОТО)

Один з поранених у важкому стані

Цієї ночі в Оржеві сталася кривава різанина. 15-річний житель села Зоря та ще троє товаришів святкували у кафе в Оржеві. У цьому ж закладі відпочивали і дещо старші хлопці, тож між компаніями розгорівся конфлікт. Деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

 Повертаючись через деякий час додому, 18-ти та 15-річні молодики зупинились поблизу одного із будинків в Оржеві. У цей час на балконі перебувала вже знайома із кафе компанія, один із якої зробив зауваження гостям, що ті надто шумлять. На це хлопці біля під’їзду відреагували агресивно і покликали того на розбірки. Розмова переросла у шарпанину, в результаті якої 15-річний житель Зорі почав наносити молодику удари ножем. На підмогу вибігли інші двоє товаришів, які отримали ножові поранення, але вже від іншого, 18-річного юнака.

Нападники залишили поранених і втекли. Медиків  викликала сусідка, яка виявила поранених  на своєму порозі.

Хлопців із колото-різаними ранами ніг госпіталізували у Рівненську районну лікарню. Двом із потерпілих загрози життю та здоров’ю не має. Третій — після операції перебуває у важкому стані.

Поліцейські розпочали досудове розслідування. Вилучені ніж та ніж-кастет правоохоронці направили на експертизу, а хлопцям оголосять про підозру.

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень