На Рівненщині - чергова смерть через пожежу

Вогнем знищено частину дерев’яної підлоги, двері житлової кімнати та речі домашнього вжитку

У Дубровицькому районі під час ліквідації пожежі у приватному господарстві було виявлено тіло мертвого власника помешкання.

Пожежа трапилася на Дубровиччині в селі Осова, вул. Незалежності, 95.

На місці події рятувальники встановили, що загоряння виникло у одній із кімнат житлового будинку, повідомив представник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник.

- Під час ліквідації в кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили тіло загиблого господаря. Внаслідок пожежі вогнем було знищено частину дерев’яної підлоги, двері житлової кімнати та речі домашнього вжитку.

Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Нагадаємо, подібна пожежа трапилася на вихідних у селі Дюксин Костопільського району. Там також під час займання в будинку загинув господар оселі.

Працівники ДСНС у Рівненській області вкотре закликають громадян бути уважними та дотримуватися правил пожежної безпеки, адже часто причинами загорянь стають саме порушення правил пожежної безпеки при користуванні обігрівальними приладами, несправне пічне опалення та електромережа.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень