На річницю рівненського КВН приїде «95-й квартал»

Рівненська обласна громадська організація «КВН Рівненщини» відзначає своє 15-річчя

Аби відзначити цю подію, місцеві гумористи запланували масштабне дійство. Зокрема на концерті до річниці виступатимуть відомі раніше на теренах Рівненської області КВН-колективи: «Бомба Млинів», «Лопата», «Фа-ва-ву» та інші.

Сам концерт буде проводитися у Міському будинку культури. Там же пройде і фотовиставка, присвячена річниці, розповідає керівники РОГО «КВН Рівненщини» Юрій Ліпський:

Фотовиставка теж стосуватиметься наших гравців. Наш фотограф, Юрій Ковальчук, її робить, він професійний фотограф. Він має фотографії різних років і різних сезонів. Тому побачити цікаві фотографії зможе рівненський глядач.

Також на святкування має завітати представник студії «Квартал 95». Згоду на участь у концерті дали також і команди, що брали участь в телевізійній «Лізі Сміху»: «Заїнька», «Лукас» та «Отдихаєм вмєстє».

Зауважимо, що концерт відбудеться 25 березня о 18:30.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень