На полігоні під м.Рівне армійська авіація має особливого оберега (ФОТО)

Чотирилапого оберега на прізвисько Барон

Пес на прізвисько Барон, мешкає на Рівненському полігоні. Журналісти помітили його під час масштабних навчань армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України.

- Він не такий як решта – це чотирилапий талісман 1 ескадрильї 12 бригади армійської авіації Сухопутних військ. Впродовж року й двох місяців де б не був цей підрозділ, на сході України, навчаннях чи вдома, пес завжди з екіпажем вертольотів в небі й на землі.

 

 

Хазяїн собаки бортовий авіаційний технік Петро не нарадується своєму волохатому побратиму. Каже, з його появою стало веселіше, а головне безпечніше, адже собака не тільки радує око, а й надійно охороняє район базування та зокрема вертолітну техніку, — йдеться у повідомленні військових.

До речі, це вперше в історії українських авіаторів, коли за прикладом наземних підрозділів льотчики завели свого талісмана.

Фото - Міноборони.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень