На пенсіонерку на Млинівщині невідомий напав з ножем

Нападник забрав близько 800 гривень у старенької

Напередодні вдень до помешкання 76-річної жительки села Травневе увірвався невідомий. Погрожуючи ножем, зловмисник заволодів 853 гривнями.

Правоохоронці на місці події встановили, що близько 16-ї години невідомий в шапці з прорізами для очей, зайшов до будинку, вхідні двері до якого були відчинені. Тримаючи в одній руці кухонний ніж, другою схопив за шию жінку та почав вимагати гроші. Перелякавшись, потерпіла, яка проживає сама, взяла із   журналу, що лежав на полиці серванта, 853 гривні із пенсії та віддала їх нападнику.

Однак літня жінка не розгубилася та, коли той забрав гроші, виштовхала його з будинку.
За фактом розбою, поєднаним із проникненням, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії щодо встановлення особи зловмисника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень