На небезпечній ділянці на Дубенщині сталася ДТП (ФОТО)

Зокрема, у Крилові, де надзвичайно часто трапляються автопригоди, постраждав водій гужових саней

Як повідомляють з ГУНП в Рівненській області, ввечері, 18 січня, на автодорозі «Київ-Чоп» трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля марки «Fiat Doblо» та гужових саней.

Водій останнього транспортного засобу отримав кілька забоїв.

Поліцейські з’ясували, що близько 18.30 фургон «Fiat Doblо» під керуванням 48-річного жителя Чернігова рухався міжнародною трасою у напрямку Рівного. У салоні було ще троє пасажирів-чернігівчан.

Усі чоловіки — спортсмени-лижники, саме повертались із Тисовця, що на Львівщині, де пройшли змагання.



Проїжджаючи село Крилів, я побачив, що поперек дороги йшов кінь, запряжений в сани, - пояснює водій автомобіля. – Жодних світловідбиваючих елементів не було. Я розумів, що зіткнення не уникнути, одразу почав гальмувати, але відстань була надто короткою, і я був змушений в’їхати у сани.


Від удару водій гужового транспорту впав на дорожнє покриття і, на щастя, серйозних травм не зазнав. Лікарі діагностували у нього кілька забоїв. До того ж, чоловік був напідпитку. Пасажири фургону не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень