На Костопільщині внаслідок ДТП постраждало четверо неповнолітніх (ФОТО)

Керуючи мотоциклом, 14-річний житель села Гута не впорався з керуванням та наїхав на двох дівчат. У результаті ДТП водій та пішохід опинилися на лікарняних ліжках

У селі Великий Мидськ місцеві саме відзначали День села, тож свято тривало усю ніч. Близько третьої ночі неповнолітній, керуючи мотоциклом «Kinlon JL150-70C», рухаючись вулицею Центральна, скоїв наїзд на 17-ти та 15-річну місцевих жительок, яку рухались дорогою у попутному напрямку.



Унаслідок наїзду молодша з дівчат отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та перелом ноги. У водія діагностували важку черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом кісток носа. Обох госпіталізували у реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні.

17-річна дівчина та пасажир мотоциклу, 15-річний житель села Гута, отримали садна та забої різних частин тіла. Обом на місці пригоди лікарі надали медичну допомогу та відпустили додому.

Пошкоджений транспортний засіб на місці пригоди правоохоронці не виявили та наразі встановлюють його місцезнаходження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень