На кону Кубок країни: рівненський «Верес» вже повертається на «Авангард» (ФОТО/ВІДЕО)

Після бійки у Туреччині футболісти повертаються… на незавершений стадіон?

Рівненський «Верес» повертається з тренувальних зборів, що тривали у Туреччині. А вже за два дні команда Юрія Вірта зіграє проти кращого тренера Прем’єр-ліги 20 року Віктора Скрипника. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Українську асоціацію футболу.

Рівненський «Верес» гратиме з луганською «Зорею» у Луцьку. Матч 1/4 фіналу Кубку України-2020/2021 пройде на стадіоні «Авангард» у середу, 3 березня. Початок о 14-й.

До слова, під час інспекції рівненського стадіону «Авангард» власник народного клубу Іван Надєїн натякав на те, що клуб втрачає чималі кошти через відсутність домашнього стадіону. Торік домашні матчі грали у Млинові.

Нагадаємо, футболісти «Верес» у Туреччині провели 8 спарингів. Ще один матч – проти «Окжетпеса» - не дограли через масову бійку. Як це було - дивіться. 

 
 
 
 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень