На дитсадок на Північному виділили більше, ніж планували

Відповідно, більше й будуватимуть

Дитсадок на Коновальця у Рівному отримав 22 мільйони гривень з Держбюджету. Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні Уряду. Проект будівництва дитсадка потрапив до списку фінансування з Держфонду регіонального розвитку. Це означає, що кошти надходитимуть і в наступні три роки. Зазначимо, що Кабмін погодив більшу суму, ніж очікували, говорить екс-голова Рівненської ОДА, а нині кандидат у народні депутати Олексій Муляренко:

Сума фінансувансування на садочок на Північному була значно збільшена. І спершу передбачалося спрямувати туди 10 млн в цьому році, а спрямували 22 млн гривень. І враховуючи тепер гроші, які виділили з міського бюджету (3 млн грн), ми тепер маємо 25 млн грн.

Зауважимо, що в Уряді не збиралися фінансувати проекти в обласних центрах за кошти ДФРР. Тож, дитсадок на Коновальця - це унікальний випадок:

Цьому однозначно посприяла наша позитивна попередня історія, правильний лобізм, добрі стосунки в міністерствах, підтверджені результатами, й активна присутність громади молодих мам нашого Північного!

Нагадаємо, що до кінця цього року в дитсадочку планували розчистити територію, зробити дах і вікна. На ці роботи мали витратити 13 мільйонів гривень, які очікували з ДФРР і бюджету міста. Оскільки ДФРР виділив 22 мільйони, а місто три, то за 25 мільйонів до кінця року в дитсадочку вдасться зробити більше. За будівництво відповідає обласне управління капітального будівництва.

Політична агітація

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень