На Дунаї відбиватимуть повітряні удари під час українсько-румунських навчань (ФОТО)

В Ізмаїлі Одеської області почалися спільні навчання Військово-Морських Сил України і Румунії Riverine-2020

Як повідомляє АрміяInform

Крім корабельно-катерних груп, від українських і румунських ВМС до відпрацювання спільних заходів залучаються підрозділи Морської охорони Державної прикордонної служби України і Прикордонної поліції Румунії.

Мета навчань - максимально ефективно натренувати і підготувати багатонаціональні корабельно-катерні тактичні групи до проведення операції з безпеки на річці Дунай.

Під час навчань всі тактичні елементи відпрацьовуватимуться за стандартами НАТО.

Особливістю навчань стане відпрацювання завдань з бойового тралення окремих ділянок акваторії річки Дунай і навчання з протиповітряної оборони щодо відбиття повітряного нападу противника в специфічних умовах річкової навігації.

 Ці навчально-бойові заходи проведуть у рамках навчань вперше.

Крім того, українські і румунські військові моряки разом із прикордонниками виконають елементи тактичного маневрування, контролю за цивільним судноплавством, спостереження за річковою обстановкою і відпрацюють заходи з охорони та оборони місць стоянки тощо.

 Інтенсивно відбуватимуться тренування з організації зв'язку і взаємодії з літаками і вертольотами морської авіації ВМС України. Учасники навчань проведуть пошуково-рятувальну операцію з порятунку особового складу і нададуть допомогу аварійному надводному об'єкту, що зазнав біди.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень