На Дубровиччині відкрили Центр безпеки громадян (ФОТО)

Він обслуговуватиме майже 5 тисяч осіб

Сьогодні у селі Висоцьк Дубровицького району відбулося відкриття Центру безпеки громадян.

Новостворений центр безпеки громадян обслуговуватиме громаду з семи сіл загальною кількістю населення майже п’ять тисяч осіб. Також поблизу Центру проходить траса міжнародного значення Городище-Рівне-Устилуг до Республіки Білорусь.

Тут окрім пожежної команди та пожежної цистерни, знаходитиметься кабінет дільничого офіцера поліції та амбулаторія. Кількість таких центрів в області зростатиме, адже вони діятимуть на території створених об’єднаних громад. Таких на Рівненщині – 19.  

За словами головного рятувальника області Сергія Крука, лише цього року новостворені місцеві пожежні команди ліквідували більше ста пожеж та вберегли від знищення вогнем матеріальних цінностей на сотні тисяч гривень. Сергій Крук вручив вогнеборцям нову амуніцію та спорядження.

На відкриття приїхали голова Дубровицької РДА Микола Петрушко, голова Дубровицької райради Микола Кухарець, голова Висоцької об’єднаної територіальної громади Людмила Гура, а також Народний депутат України Василь Яніцький.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень