У Рівному загорілося сміття у сміттєпроводі

А на Демидиіщині горів автомобіль

Сьогодні зранку рятувальники отримали виклик про пожежу у житловому будинку, який обслуговує ЖКП «Західне», це мікрорайон Ювійлейний. У багатоповерхівці відбулося загорання сміття у сміттєпроводі. Що саме  стало причиною пожежі – встановлюватимуть експерти.

Крім того, цієї ночі у селі с. Вичівка,  Зарічненського району пожежа сталася у приватному господарстві. Вогнем було знищено близько тони соломи.

Напередоні близько 23 години рятувальники отримали виклик про пожежу у селі Берестечко, Демидівського району в одному з приватних будинків. Вогнем знищено автомобіль марки Volkswagen T4. Поки достеменно невідомо, що стало причиною цієї пожежі.

Вчора у  Степангороді що на  Володимиреччині горіла господарча будівля. Вогнем  знищено 2 т сіна та 2 т соломи.

Сіно і солома горіли напередодні і на Сарненщині у с. В.Вербче. Люди втратили  4 т сіна і 2 т соломи, які приготували на зиму для худоби. Горіла господарча будівля і в селі Серники, Зарічненського району. Вогнем знищено дах та перекриття господарської будівлі на площі 72 м2 , 6 т сіна а також пошкоджено стіни.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень